Over mij

Geenkaas is de eenmanszaak van Arne Maier. ZZP-er, eenmanspitter, Free-lancer, noem het hoe je wilt. Sinds januari 2014 ben ik voor mijzelf begonnen en heb daarvoor sinds 1999 een ruime hoeveelheid ervaring opgedaan met web design en ontwikkeling.

Vanaf 2010 heb ik mezelf voornamelijk bezig gehouden met de ontwikkeling van front-end WordPress sites. Ik heb al die tijd in de regio Utrecht gewoond en gewerkt en dat is voor mij een prima uitvalsbasis. Sinds de zomer van 2015 Huur ik een kantoor in het Beatrixtheater van de Jaarbeurs Utrecht en werk daar samen met Monkeybizniz, een onderdeel van de Dutch Game Garden (DDG).

Als WordPress ontwikkelaar maak ik eigen custom thema’s, geheel naar de wensen en huisstijl van de klant. Ik werk daarvoor veel met CSS3, HTML5, Javascript (jQuery) en PHP. Alles wat een moderne site nodig heeft.

Dus denk je wel eens bij jezelf: Ik zoek nog een WordPress ontwikkelaar in Utrecht? neem dan eens contact op. Ik doe niets liever dan jullie wensen vertalen naar mooie, snelle en responsive websites.